Бързи бухти – рецептите от Интернет?

Точно вчера си говорихме за това, как често ни се налага да приготвим бързи бухти. Няма как – 21-ви век е времето на живота на бързи обороти – всеки тича по задачи, носи по „n“ дини под една мишница и винаги е закъснял. Затова да сготвиш нещо набързо е все пак по-добър вариант, отколкото да хапнеш на крак в някой фастфуд.

В тази връзка се поинтересувахме какво показва основната (за България) интернет търсачка Google  при търсене на „рецепта за бързи бухти“. И попаднахме на интересен резултат (виж картинката).

Оказва се, че един сайт дава две рецепти за бухти – обикновени и бързи бухти. Но не това е интересното! byrzi-buhti

Забавното в случая е, че според данните в този сайт, класическите бухти се приготвят за 20 минути, а бързите – забележете – за 1 час.

Явно редакторите в сайта не са много наясно кое как се случва при приготвянето на бухти, но нека им простим. Все пак това е кулинарен сайт, а не специализиран сайт, посветен само на бухтите, като Buhti.com. Дано само и в останалите им рецепти не се случват такива разминавания, че току виж някой изгладнял докато чака да се сготвят „бързите“ пържоли, например.